PLAT DAK RENOVATIE & ISOLATIE

35 jaar ervaring in platte daken met roofing en EPDM

Een plat dak van vandaag is niet meer te vergelijken met vroeger. De technieken, kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook enorm geëvolueerd. Venco Dakwerken is al 35 jaar thuis in plat dak renovatie en isolatie.

10 jaar garantie op uw plat dak

Venco Dakwerken heeft een uitgebreide expertise als plat dak expert, zowel in nieuwbouw als renovatie. Wij staan in voor een vakkundige plaatsing, herstelling, renovatie of isolatie van uw plat dak en verzekeren u van een afwerking tot in de kleinste hoekjes. Hierbij geniet u van een garantie van 10 jaar!

Een plat dak met kwaliteitsmateriaal

Venco Dakwerken kiest resoluut voor kwaliteitsmerken om uw plat dak te leggen. Zo werken we met roofing van Soprema of EPDM-rubber van Mastersystems om de duurzaamheid en kwaliteit te garanderen die onze klanten van ons gewoon zijn. Andere materialen zijn echter ook mogelijk, klant is koning!

Platdakvensters

Meer licht in huis? Een plat dak leent zich ook perfect voor de plaatsing van lichtkoepels, ventilatie en lichtstraten. Ook dat is een van onze specialiteiten! Platdakvensters geven een natuurlijke lichtinval, bieden ventilatie en zien er ook nog eens goed uit.

Waar komen wij bij u langs voor plat dak renovatie & isolatie?

Wij zijn uw plat dakspecialist in heel Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Beveren, Buggenhout, Bornem, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Hamme, Kontich, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Lokeren, Londerzeel, Mechelen, Meise, Melle, Merchtem, Moerbeke, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Puurs, Roosdaal, Rumst, Schelle, Sint-Lieven-Houtem, Sint-Niklaas, Sint-Amands, Sint-Gilles-Waas, Stekene, Temse, Ternat, Waasmunster, Wemmel, Wetteren, Wichelen, Willebroek, Zele, Zwijndrecht.

Vraag meteen een gratis offerte voor een nieuw plat dak door Venco Dakwerken