HELLEND DAK RENOVATIE & ISOLATIE

Ervaren dakwerker in hellende daken

Met 35 jaar ervaring in de vingers in daktimmer- en dakwerken staan wij ons mannetje niet alleen op platte daken, maar uiteraard ook op alle hellende daken met pannen, tegelpannen, natuurleien en vezelcement leien. Zo transformeert Venco Dakwerken uw oude dak naar een duurzaam en esthetisch mooi pannendak. Naast de plaatsing van hellende daken kunt u onze hulp ook inroepen voor een herstelling of voor dakisolatie.

Hellende daken met pannen en tegelpannen

Wij plaatsen hellende daken met pannen en tegelpannen. Hiervoor werken wij steeds met hoogwaardige keramische Koramic dakpannen van Belgische makelij, ideaal voor een hellend dak renovatie. Koramic dakpannen bieden niet alleen de ultieme bescherming tegen algen en mos, ze zijn ook een streling voor het oog en spelen vlot in op de laatste trends. Voor elke bouwstijl, ieder dak en elke smaak hebben wij de juiste dakoplossing in petto.

Hellende daken met natuurleien en vezelcement leien

Ook alle leien daken zijn we meester. Een leien dak geeft uw hele woning karakter. We leggen uw hellend dak met vezelcement leien, ook wel kunstleien genoemd of natuurleien. Hiervoor werken we met Cedral (Eternit) en SKV. We zorgen er eigenhandig voor dat uw werkzaamheden van dakgoot tot nok van een leien dakje lopen en voeren alle dakwerken volledig in eigen beheer uit.

Welke dakpannen kiezen?

U kunt voor uw hellend dak alle kanten uit bij Venco Dakwerken. Standaard gebruiken we de stormpan 44 of 49, de meest voorkomende dakpannen, in een onovertroffen kleuraanbod, zoals rood, amarant, rustiek, violine, oud koper, antracite en lustre. Voor bosrijke omgevingen gebruiken we bijvoorbeeld de geglazuurde dakpan zwart geglazuurd of leikleur mat geglazuurd. Voor premium woningen zijn blauw gesmoord, oud latem blauw gesmoord, oud latem rood of cottage een aanrader. Voor prestigieuze woningen met tegelpannen werken we met tegelpan 301, rustica, Pontigny en Patrimoine. Maar ook vlakke dakpannen zoals Narvik datura of Vauban zijn perfect mogelijk bij ons.

Hellend dak isoleren

Natuurlijk kunt u ook uw dakisolatie met een gerust hart aan Venco Dakwerken overlaten. Hiervoor vertrouwen we op Recticel-materialen om dak na dak een duurzame kwaliteit en doeltreffendheid te garanderen.

Plaatsing van Velux dakramen

Meer daglicht of sfeer in huis? Dat kan vrij eenvoudig met Velux of lichtkoepels in uw hellend dak. Wij zijn uw partner in de plaatsing van Velux dakramen of lichtkoepels volgens de kneepjes van het vak, met een waaier aan mogelijkheden.

Velux

Waar komen wij bij u langs voor hellend dak renovatie & isolatie?

Wij zijn uw hellend dakspecialist in heel Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Beveren, Buggenhout, Bornem, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Hamme, Kontich, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Lokeren, Londerzeel, Mechelen, Meise, Melle, Merchtem, Moerbeke, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Puurs, Roosdaal, Rumst, Schelle, Sint-Lieven-Houtem, Sint-Niklaas, Sint-Amands, Sint-Gilles-Waas, Stekene, Temse, Ternat, Waasmunster, Wemmel, Wetteren, Wichelen, Willebroek, Zele, Zwijndrecht.

Contacteer ons meteen voor een gratis offerte voor uw hellend dak renovatie & isolatie