GEVELREINIGING EN GEVELRENOVATIE MET SIDINGS, CREPI OF LEIEN

Grondige reiniging van uw gevel

Uw oude gevel is nog in prima staat, maar heeft een opknapbeurt nodig? Venco Dakwerken maakt hem weer als nieuw. Met een zandstraaltechniek geven we hem zijn originele staat terug. Eens uw gevel in zijn volle glorie hersteld is, brengen we een bescherming aan tegen mos en andere vervuiling. Moeten we uw gevel uitslijpen en hervoegen? Ook dat zijn karweitjes die we met plezier voor u opknappen!

VÓÓR

NA

Gevelrenovatie met sidings

Is uw gevel toe aan een stevige opknapbeurt? Dan steekt Venco Dakwerken de handen uit de mouwen om uw gevel te renoveren als een pro. Voor een gevelrenovatie met sidings werken we met Eternit, met een uitgebreide keuze! Deze lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor gevelrenovatie. De gevelstroken Cedral zijn verkrijgbaar in houtnerfstructuur of met de gladde, vlakke smooth afwerking. Hierbij geniet u van een ruime kleurkeuze. Deze vorm van gevelisolatie is onderhoudsvriendelijk, 100% waterdicht en vorstbestendig, vormvast en milieuvriendelijk. Niets dan voordelen dus! Zo eindigt u met een mooi gerenoveerde gevel, duurzaam en decoratief beschermd.

Gevelrenovatie met natuurleien

Uw gevel renoveren met natuurleien is een uiterst duurzame oplossing met een prachtig eindresultaat. Natuurleien worden gekloven uit rotsgesteente en hebben een unieke uitstraling, met kleur- en vormverschillen. Dit geeft uw gevel gegarandeerd een natuurlijk en authentiek karakter.

Gevelrenovatie met kunstleien

Als u kiest voor een gevelrenovatie met kunstleien, kiest u voor een renovatieoplossing met dezelfde opties als natuurleien, maar bent u voordeliger uit. Kunstleien worden vervaardigd uit vezelcement, hebben een gladde afwerking en zijn beschikbaar in diverse formaten en een waaier aan kleuren. Bovendien kunnen we kunstleien op verschillende manieren plaatsen, hierdoor krijgt elke gevel een personal touch.

gevelrenovatie

Wij gaan ver voor uw gevel

Venco Dakwerken beschikt over drie ploegen die elk zijn uitgerust met een eigen kraanwagen die tot 38 meter hoog kan gaan. Met 35 jaar ervaring bent u zeker van een perfecte oplevering binnen de afgesproken termijn.

Wij komen ook bij u langs voor een gevelreiniging of gevelisolatie

Venco Dakwerken Dakwerken werkt in Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Beveren, Buggenhout, Bornem, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Hamme, Kontich, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Lokeren, Londerzeel, Mechelen, Meise, Melle, Merchtem, Moerbeke, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Puurs, Roosdaal, Rumst, Schelle, Sint-Lieven-Houtem, Sint-Niklaas, Sint-Amands, Sint-Gilles-Waas, Stekene, Temse, Ternat, Waasmunster, Wemmel, Wetteren, Wichelen, Willebroek, Zele, Zwijndrecht.

Contacteer ons meteen voor een gratis offerte voor uw gevelreiniging of gevelisolatie