BUITENGEVELISOLATIE

Wanneer kiezen voor gevelisolatie?

Naast dakisolatie kunt u ook bij Venco Dakwerken terecht voor gevelisolatie. Dit kan een uitkomst zijn als uw huidige spouwmuurisolatie niet doeltreffend is of wanneer uw gevel in slechte staat is en u bijvoorbeeld last heeft van vochtproblemen in huis. Zo is uw gevel beschermd tegen weer en wind en ziet uw woning er weer als nieuw uit. Met buitengevelisolatie renoveert en isoleert u uw gevel dus in één beweging!

Dakisolatie langs binnen

Dakisolatie aan de binnenkant is een klassieke vorm van het isoleren van daken. Bij hellende daken worden de isolatieplaten doorgaans tussen de houten balken van de dakstructuur geplaatst. Gaat het om de isolatie van een plat dak langs de binnenzijde? Dan spreekt men van een koud dak. Deze techniek wordt niet zo vaak meer toegepast, omdat de dakconstructie dan te veel last heeft van temperatuurschommelingen.

Dakisolatie langs buiten

Bij het isoleren van bestaande daken langs de buitenzijde moet eerst de dakbedekking verwijderd worden om vervolgens de dakisolatieplaten te plaatsen. Daarna wordt de oude dakbedekking teruggeplaatst of wordt een nieuwe bedekking geplaatst.

Ook in uw buurt voor gevelisolatie?

Venco Dakwerken Dakwerken komt bij u langs in Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Beveren, Buggenhout, Bornem, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Hamme, Kontich, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Lokeren, Londerzeel, Mechelen, Meise, Melle, Merchtem, Moerbeke, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Puurs, Roosdaal, Rumst, Schelle, Sint-Lieven-Houtem, Sint-Niklaas, Sint-Amands, Sint-Gilles-Waas, Stekene, Temse, Ternat, Waasmunster, Wemmel, Wetteren, Wichelen, Willebroek, Zele, Zwijndrecht.

Contacteer ons meteen voor een gratis offerte voor uw buitengevelisolatie!