DAKISOLATIE LANGS BINNEN OF BUITEN

Wij isoleren platte en hellende daken

Venco Dakwerken heeft een jarenlange ervaring in het isoleren van zowel platte als hellende daken. Elke dak is anders, graag helpen wij u verder met advies op maat.

Dakisolatie langs binnen

Dakisolatie aan de binnenkant is een klassieke vorm van het isoleren van daken. Bij hellende daken worden de isolatieplaten doorgaans tussen de houten balken van de dakstructuur geplaatst. Gaat het om de isolatie van een plat dak langs de binnenzijde? Dan spreekt men van een koud dak. Deze techniek wordt niet zo vaak meer toegepast, omdat de dakconstructie dan te veel last heeft van temperatuurschommelingen.

Dakisolatie langs buiten

Bij het isoleren van bestaande daken langs de buitenzijde moet eerst de dakbedekking verwijderd worden om vervolgens de dakisolatieplaten te plaatsen. Daarna wordt de oude dakbedekking teruggeplaatst of wordt een nieuwe bedekking geplaatst.

In welke regio’s komen wij bij u langs voor dakisolatie?

Venco Dakwerken Dakwerken is te vinden in Aalst, Affligem, Asse, Berlare, Beveren, Buggenhout, Bornem, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Dilbeek, Erpe-Mere, Grimbergen, Haaltert, Hamme, Kontich, Kruibeke, Laarne, Lebbeke, Lede, Lennik, Liedekerke, Lochristi, Lokeren, Londerzeel, Mechelen, Meise, Melle, Merchtem, Moerbeke, Ninove, Oosterzele, Opwijk, Puurs, Roosdaal, Rumst, Schelle, Sint-Lieven-Houtem, Sint-Niklaas, Sint-Amands, Sint-Gilles-Waas, Stekene, Temse, Ternat, Waasmunster, Wemmel, Wetteren, Wichelen, Willebroek, Zele, Zwijndrecht.

Contacteer ons meteen voor een gratis offerte voor uw dakisolatie langs binnen of buiten!